Tarih: 08.07.2024 09:56

Başkanları ve veterinerleri buluşturan düğün

Facebook Twitter Linked-in

Denizli’de Uzman Veteriner Hekimler Zuhal - Türkay Berberoğlu’nun çiftinin oğulları Uzman Veteriner Hekim Cem Berberoğlu, Merkezefendi Kültür Merkezi (MKM)’de düzenlenen nikah töreniyle öğretmen Canan ve esnaf Baki Dayıoğlu’nun kızları Veteriner Hekim Seda Dayıoğlu ile dünya evine girdi. Genç veteriner hekim çifti en mutlu günlerinde meslektaşları da yalnız bırakmadı. Davetliler Salon Alyans’a sığmadı.

Bol şahitli nikah

Genç çiftin nikah şahitliğini, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Yasin Pehlivan, Deniz Doğan, Furkan Urut, Zeynep Erdoğan ve Rasim Çoban yaptı. Genç çiftin nikahlarını da Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu kıydı. Evlilik cüzdanını gelin Seda Berberoğlu’na nikah şahidi Zeynep Erdoğan bir ömür boyu mutluluk dileyerek verdi.

Hayatımın en mutlu günü

Yerel seçimde İyi Partiden Pamukkale Belediye Başkan Adayı da olan Türkay Berberoğlu, hayatının en mutlu gününü yaşadığını söyledi. Denizli siyasetinin önde gelen isimlerinden olan Türkay Berberoğlu, ‘Bugün çok mutluyum. Başkanlarımızın katılımıyla, sevenlerimizin ve arkadaşlarımızın desteğiyle çok güzel bir nikah töreni yaptık. İki oğlum vardı, birde kızım oldu. İnşallah tüm anne ve babalar bizim gibi bu mutluluğu yaşasın. Bugün dünya evine giren oğluma ve kızıma bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Yüzlerinden tebessüm, evlerinden mutluluk, huzur ve bereket hiç eksik olmasın. Uzaktan yakından bizleri kırmayarak nikâhımıza gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’ dedi  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —