Tarih: 13.10.2024 19:03

Ekrem, erkekliğe ilk adımı attı

Facebook Twitter Linked-in

Denizli’nin tanınmış esnaflarından Duman Organizasyon Sahibi İlhan – Ümmü Gonca Akduman çiftinin oğulları Ekrem Akduman, düzenlenen sünnet şöleniyle erkekliğe ilk adımı attı. Akduman Ailesi tarafından Pamukkale ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi’nde konuklara yemek ikramı yapıldı, mevlit okutuldu.

 Aksamda Yeniköy Mahallesi pazaryerinde sünnet eğlencesi düzenlendi. Sünnet düğününe Türkiye Volkswagen Family 20 Kulübü Başkanı Abdullah Bahçe, Devlet-i Aliyye Ocakları Denizli İl Başkanı Resul Aytekin, Devlet-i Aliyye Ocakları Denizli Şubesi Genel Sekreteri Taner Ceyhan, Denizli’de Pamukkale Mevlana ve Semazenleri Sevenler Derneği Semazen Başı Ali Temel’de katıldı. İlhan – Ümmü Gonca Akduman çifti alan girişinde davetlilerini ayakta karşıladı. 

İlhan Akduman, ‘Bugün oğlumuz Ekrem’in sünnet töreni için hep birlikteyiz. Sevenlerimiz, dostlarımız, arkadaşlarımız bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah oğlumuzun askere gidişini düğününü de hep birlikte yaparız. Uzaktan yakından sünnetimize gelenler sayesinde bizler içinde bu gün çok anlamlı ve gurur verici bir güne dönüştü. Herkese çok teşekkür ediyorum’ dedi. Sünnet eğlencesin de de İlhan – Ümmü Gonca Akduman çiftinin sergilediği yöresel oyunlar davetliler tarafından uzun süre alkışlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —